Algemeen

Zonder hulp van vrijwilligers, vrienden en sponsoren is het voor Harmonie Euphonia onmogelijk om het niveau zo hoog te houden als het nu is. Instrumenten, muziekpartijen, concerten, repetities en andere activiteiten zijn erg kostbaar. Daar tegenover staat dat Harmonie Euphonia bijdraagt aan de muzikale vorming van de Teteringse jeugd en volwassenen en natuurlijk ook veel muzikaal plezier brengt voor de muzikanten in de diverse orkesten, maar ook voor het publiek. Denk aan het kerstconcert, het inhalen van st. Nicolaas of Young Talents in Concert. De inzet van degenen die Harmonie Euphonia een warm hart toedragen, is dan ook heel waardevol voor ons.

Uw logo op de website met doorkoppeling
Het is ook mogelijk om uw bedrijfslogo te plaatsen op onze website. Andere vormen van financiŽle steun zijn ook altijd bespreekbaar.

Diensten
Naast financieel steunen kunt u ons ook helpen door het beschikbaar stellen van goederen en diensten die wij nodig hebben voor het organiseren van onze activiteiten. Denk hierbij aan personenvervoer, transport van (slagwerk)instrumenten naar onze optredens, lunchpakketten, etc.

Er zijn verschillende manieren om onze vereniging te steunen:
1. Projectsponsoring (bv van een groot concert of evenement)
2. Donateurs
3. Club van 100/ Vrienden van Harmonie Euphonia
4. Commissarissen

Wilt u zich aanmelden als vriend of als sponsor van onze vereniging, of wilt u hierover meer informatie ontvangen of een gesprek? Ga dan naar de contactpagina en stuur een bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.