Vrienden van Euphonia

Harmonie Euphonia heeft veel te bieden aan de Teteringse bevolking. Het orkest verzorgt opleidingen voor jong en oud. De diverse orkesten binnen de vereniging spelen met de intocht van st. Nicolaas, verzorgen diverse gratis toegankelijke concerten in Teteringen en omgeving zoals bijvoorbeeld het jaarlijks drukbezochte kerstconcert in de St. Willibrorduskerk van Teteringen. Met deze optredens probeert de vereniging leuke concerten te bieden voor alle Teteringenaren.

Om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen investeert Harmonie Euphonia actief in opleidingen en samenwerking met muziekschool Nieuwe Veste te Breda en de Teteringse basisscholen. De vereniging biedt startende muzikanten een muziekinstrument en met een acceptabele contributie is de vereniging toegankelijk voor eenieder.

Stelt u zich een intocht van de sint voor zonder live muziek... hoe zou dat zijn?
Vindt u het belangrijk dat de jeugd van Teteringen toegang heeft tot goede muzikale scholing?
Draagt u Harmonie Euphonia een warm hart toe?

De stichting vrienden van Harmonie Euponia ondersteunt de muziekvereniging! Deze stichting kan op diverse manieren uw hulp gebruiken. Omdat Stichting Vrienden van Harmonie Euphonia een Algemeen Nut Behoevende Instelling (ANBI) is, zijn er diverse mogelijkheden om uw lidmaatschap ook fiscaal aantrekkelijk te maken. Met een minimale bijdrage van 50 Euro per jaar kunt u al lid worden van de stichting Vrienden van Harmonie Euphonia. Met deze bijdrage ondersteunt u de vereniging en zorgt u ervoor dat Harmonie Euphonia al haar fantastische activiteiten kan voortzetten!

Aanmelden

Vul het ondertstaande formulier in om informatie aan te vragen of u in te schrijven als Vriend en geef in de opmerkingen aan wat uw bijdrage is (min. 50 euro/jaar) aan Stichting Vrienden van Euphonia.
* Verplichte velden