BSO project

In 2022 is het plan ontstaan om muziek op een nieuwe manier verder te trekken dan enkel onze orkesten en de AMV-cursus, om weer op een andere manier kinderen in contact te kunnen laten komen met muziek. Samen met een aantal BSO’s waaronder Kober, Partou en Kik in Teteringen zijn wij gaan kijken naar mogelijkheden om muziekworkshops aan te bieden op BSO’s.

Uiteindelijk is hier een heel mooi project uitgerold, zijn de lessen gestart en is het een feestje! In series van 8 workshops krijgen de kinderen de kans om, onder begeleiding van een docent, op een leuke, speelse en laagdrempelige manier kennis te maken met muziek.

Door het aanbieden van deze workshops op de BSO proberen we kinderen te laten ervaren dat het leuk en fijn kan zijn om (samen) muziek te maken. We proberen hen (en de ouders) te laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn binnen muziek en onze vereniging in de hoop dat een aantal van deze kinderen hun, misschien nu nog niet ontdekte, muzikale talent gaan ontdekken. Natuurlijk hopen we dat ze er ook daadwerkelijk iets mee kunnen en willen gaan doen!
Ben je benieuwd wat voor leuke, speelse en laagdrempelige activiteiten er worden aangeboden? Kijk dan zeker het filmpje hieronder even!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven